Προϊόντα για από τυρί (433)

Εγχυτές μικροδιάτρητοι καλούπια και καλούπια μπλοκ

Εγχυτές μικροδιάτρητοι καλούπια και καλούπια μπλοκ

Ιστορική γκάμα που αναπτύχθηκε από την Servi Doryl για την παραγωγή τυριών που πιέζονται. Τα έγχυμα καλούπια και τα καπάκια είναι σχεδιασμένα από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο με λεπτό τετράγωνο μοτίβο και κωνικές διατρήσεις. Διαφορετικά μεγέθη διατηρούνται σε απόθεμα: στρογγυλά και ορθογώνια μοντέλα. Τύπος τυριού: Όλοι οι τύποι πιεσμένου τυριού: Reblochon, Tomme, Tilsiter, Rossiski, St Nectaire... Διαστάσεις: Έως 250 mm Βάρος τυριού: Από 200g έως 5 kg
Τοπικά τυριά - Επαγγελματικό τυρί Rungis

Τοπικά τυριά - Επαγγελματικό τυρί Rungis

Η BUISSON είναι χονδρέμπορος τυριών από την περιοχή, πωλήσεις γαλακτοκομικών προϊόντων με μια γκάμα εξαιρετικών τυριών στο Ρουνζί. BUISSON: ο τυροκόμος των επαγγελματιών. Η εταιρεία τυριών BUISSON που βρίσκεται στο Ρουνζί, προμηθευτής τυριών στο Ρουνζί, σας προσφέρει επίσης την παράδοση τυριών για εξαγωγή.
Διπλής όψης πλαστικά δίσκοι αποστράγγισης

Διπλής όψης πλαστικά δίσκοι αποστράγγισης

Αναπτυγμένα από την Servi Doryl από το 1993 για την μηχανοποίηση και ασφάλιση της περιστροφής του τυριού σε στοίβες, οι διπλής όψης πλαστικές δίσκοι αποστράγγισης μπορούν να αντικαταστήσουν τους δίσκους από ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Λειτουργούν για όλα τα σχήματα τυριού και μπορούν να προσαρμοστούν σε μηχανοποιημένες γραμμές. Διαστάσεις : - 500 x 622 mm εσωτερικά - 500 x 652 mm εσωτερικά - 469 x 718.5 mm εσωτερικά - 469 x 958 mm εσωτερικά - Άλλες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος Γκάμα:- Διπλής όψης δίσκοι - Δίσκοι πολλαπλών μορφών - Ειδικοί δίσκοι Υλικά: Μερικά από πολυπροπυλένιο κοπολυμερούς που έχουν εγχυθεί ή βραστεί Χρήση: Μορφοποίηση και αποστράγγιση τυριών σε καλούπια, μπλοκ-καλούπια όλων των σχημάτων
Τυριά Comté - Rivjac

Τυριά Comté - Rivjac

Rijvac quadri: Τυριά Comté που ωριμάζουν για περίοδο από 8 έως 10 μήνες. Red Rivjac: Επιλεγμένο Comté Extra: αυτό το τυρί επιλέχθηκε ειδικά για να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη, η ωρίμανσή του διαρκεί 6 έως 8 μήνες. Green Rivjac: Comté Extra, με τουλάχιστον 4 μήνες ωρίμανσης.
ΜΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΟΛΕΣ Ø 45 ΜΕ Ø 340 MM

ΜΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΟΛΕΣ Ø 45 ΜΕ Ø 340 MM

Η Servi Doryl προσφέρει δύο σειρές καλουπιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μεμονωμένα είτε συναρμολογημένα σε μπλοκ καλούπια: με ή χωρίς πάτο. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να εγκατασταθούν επεκτάσεις στα καλούπια. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Καλούπωμα και αποστράγγιση όλων των τύπων μαλακών τυριών ΥΛΙΚΑ: Εγχυμένα κομμάτια από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - Ø 45 έως Ø 340 mm - Διάφορες μορφές: τετράγωνο, ορθογώνιο, ωοειδές, στρογγυλό, κ.λπ.
ΠΟΛΥΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ

ΠΟΛΥΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ

Το σύστημα βάσης και η διάτρηση εξασφαλίζουν τόσο το καλούπωμα όσο και την ασφαλή εκκένωση με τη δυνατότητα στοίβαξης καλουπιών πάνω σε καλούπια. Τα καλούπια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή συναρμολογημένα σε μπλοκ καλουπιών. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Καλούπωμα και αποστράγγιση μαλακών τυριών ΥΛΙΚΑ: - Εγχυτές από τρόφιμο πολυπροπυλένιο - Διαθέσιμο σε υλικό ανιχνεύσιμο με ακτίνες Χ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Διαθέσιμα διάφορα μεγέθη: τετράγωνο, ορθογώνιο, ωοειδές, στρογγυλό, καρδιά...
σειρά Sanair®

σειρά Sanair®

Η σειρά SANAIR® (καταχωρημένο εμπορικό σήμα) αποτελείται από προϊόντα που κατασκευάζονται από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο και είναι αφιερωμένα στην ωρίμανση των τυριών σας. Εύκολα στη χρήση από όλους, το μέγεθος είναι προσαρμοσμένο στο ευρωπαϊκό πρότυπο, επιτρέποντας την βέλτιστη αξιοποίηση των επιφανειών σας σε κελάρια και κατά τη μεταφορά.
Χονδρική Τυρί - Ρουνζίς

Χονδρική Τυρί - Ρουνζίς

Η BUISSON SA είναι χονδρέμπορος τροφίμων στην αγορά του Ρουνζίς. Χονδρέμπορος τυριών σε χονδρική. Η εταιρεία BUISSON είναι χονδρέμπορος τροφίμων φρέσκων προϊόντων που προορίζονται για επαγγελματίες. BUISSON: χονδρέμπορος τυριών στο Ρουνζίς και χονδρέμπορος ευρωπαϊκών αλλαντικών. τυριά σε χονδρική εισαγωγές-εξαγωγές τυριών σε χονδρική. Διανομέας τυριών σε χονδρική. Προμηθευτής τυριών σε χονδρική.
Δίσκοι Σταγόνας από Ανοξείδωτο Χάλυβα / Αλουμίνιο

Δίσκοι Σταγόνας από Ανοξείδωτο Χάλυβα / Αλουμίνιο

Τα πιάτα που αναπτύχθηκαν και κατασκευάστηκαν από την Servi Doryl από το 1972 επιτρέπουν μια περιφερειακή αποστράγγιση μέσω εγκάρσιων αυλακώσεων. Χρησιμοποιούνται με ένα στρώμα αποστράγγισης και προσαρμόζονται σε μηχανοποιημένες γραμμές. ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : - Μήκος (Ανοξείδωτο ατσάλι) : 995 mm - Μήκος (Αλουμίνιο) : 1100 mm - Πλάτος : 600 mm - Ύψος (Ανοξείδωτο ατσάλι) : 1,2 ή 1,5 mm - Ύψος (Αλουμίνιο) : 3 mm ΕΚΔΟΣΕΙΣ:- Μονομερείς πίνακες - Διμερείς πίνακες ΥΛΙΚΑ:Ανοξείδωτο ατσάλι ή Αλουμίνιο ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:Μορφοποίηση και αποστράγγιση τυριού σε διάφορες μορφές και μπλοκ.
Απερό Φίλων 1

Απερό Φίλων 1

Απερό Φίλων 1 Αναφορά: T_CLAC-PACK_APERO_COPAIN1
HORDEN, ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ HORDEN, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΔΙΑ

HORDEN, ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ HORDEN, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΔΙΑ

Τα ράφια είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι εξοπλισμένα με εναλλασσόμενα πλαστικά πόδια. Είναι κατάλληλα για ράφια ωρίμανσης, αλατίσματος και ξηρανσης και μπορούν να μεταφέρονται εύκολα με το καρότσι μας. Τα πλαστικά πόδια διατίθενται σε μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και προσφέρονται ξεχωριστά, ώστε να αποφεύγεται η ζημιά στο δάπεδο κατά τη χειρισμό των ραφιών. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Ωρίμανση τυριού ΥΛΙΚΑ: Ανοξείδωτος χάλυβας 304 και 316 ΑΞΕΣΟΥΑΡ: Καρότσι μπαταρίας και ράφια ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - Ράφια σε όλα τα μεγέθη - Αριθμός συρμάτων: 25, 31, 41, 45 ή 51 - Διάμετρος συρμάτων: 2,4 χλμ.
Πέστο Αυερνί Βασιλικός Καντάλ Καρύδι

Πέστο Αυερνί Βασιλικός Καντάλ Καρύδι

Φρέσκος Βασιλικός* (40%), λάδι ηλιόσπορου*, Cantal AOP* (8,3%) (παστεριωμένο γάλα αγελάδας*, αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί), καρύδια του Περικορντ* (8,3%), χυμός λεμονιού*, αλάτι, σκόρδο*. * Συστατικό προερχόμενο από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο Οι παραγωγοί πίσω από τη συνταγή Φρέσκος Βασιλικός: Les Jardins d'Ys και Radix Cantal: La Fromagerie des Monts du Cantal Λάδι ηλιόσπορου: GEAC Dou Chonlai Καρύδια του Περικορντ Συμβουλές χρήσης Το ιδανικό καρύκευμα για να συνοδεύσει ζυμαρικά, νιόκι, μπορεί να γεμίσει σολομό σε πακέτο ή να απλωθεί σε φρυγανιές με λαχανικά. Το απλώνουμε σε πίτσες, αλμυρές τάρτες, μπρουσκέτες ή το προσθέτουμε σε αλμυρές κέικ. Αυτό το πέστο μπορεί να προσαρμοστεί κατά βούληση! Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών. Ενέργεια: 171 kJ (41 kcal) Λίπη: 3,2g Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 0,4g Υδατάνθρακες: 2,2g Εκ των οποίων σάκχαρα: 2g Πρωτεΐνες: 0,7g Αλάτι: 0,6g
Γκοργκονζόλα AOP Maestrella Nuggets 750g - Τυριά

Γκοργκονζόλα AOP Maestrella Nuggets 750g - Τυριά

Τυρί με λευκή, λεία κρούστα με ελαφρές τρύπες και μούχλα. Διαθέτει μια αφράτη υφή και κρεμώδη εμφάνιση όταν είναι ζεστό, προσφέροντας γενναιοδωρία και γεύση σε πολλές εφαρμογές. Η χαρακτηριστική του γεύση του επιτρέπει να συνδυάζεται με πολλές συνταγές, τόσο ζεστές όσο και κρύες, σε σάλτσες, σε πίτσες, σε σαλάτες, σε ριζότο..
Μέγα Λαχανικών Κουτί

Μέγα Λαχανικών Κουτί

Μέγα Λαχανικό Κουτί Αναφορά: BOX_WEB_LAXANIKA
Μορφές, Μπλοκ και Πλάκες για Ζύμωση

Μορφές, Μπλοκ και Πλάκες για Ζύμωση

Οι ραβδωτές, μικροδιάτρητες φόρμες κατασκευάζονται από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο. Ανάλογα με τον τύπο του έργου που εξετάζεται, η εκτέλεση γίνεται σε έγχυση, θερμοδιαμόρφωση ή σε σχήμα καζανιού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την οξίνιση και την τοποθέτηση σε άλμη. Η Servi Doryl προσφέρει επίσης πιο εξειδικευμένες τεχνολογίες, όπως πλάκες και ταινίες για την οξίνιση. ΤΥΠΟΙ ΤΥΡΙΟΥ: Όλοι οι πιεσμένοι τύποι τυριού που απαιτούν οξίνιση: Raclette, Morbier, Vacherin, κ.λπ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - Από Ø 80 έως Ø 800 mm - Τετράγωνη μορφή έως 800x800 mm - Άλλες μορφές και μεγέθη κατόπιν αιτήματος ΒΑΡΟΣ ΤΥΡΙΟΥ: Έως 120 kg
Κρέμα Παντζαριού με Φρέσκο Τυρί Κατσίκας - ΑΠΛΩΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Κρέμα Παντζαριού με Φρέσκο Τυρί Κατσίκας - ΑΠΛΩΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Τεχνητή* (76%), κατσικίσιο τυρί* (8%) (γάλα κατσίκας*, πυτιά, γαλακτικός πυρήνας), ηλιέλαιο*, ξίδι μήλου*, εσαλότ*, αλάτι, ρύζι*, λευκό πιπέρι*. * Συστατικό προερχόμενο από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο Συμβουλές χρήσης Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψωμιού (με δημητριακά ή σκέτο), μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως σπόρους, βλαστάρια ή μπαχαρικά. Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση. Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών. Ενέργεια: 568 kJ (137 kcal) Λιπαρά: 9,3g Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 2,3g Υδατάνθρακες: 8,8g Εκ των οποίων σάκχαρα: 5,3g Πρωτεΐνες: 3,2g Αλάτι: 0,8g
Τυρί Comté - Γκάμα Rivjac

Τυρί Comté - Γκάμα Rivjac

Rijvac quadri: Comtés affinés durant une période allant de 8 à 10 mois. Rijvac rouge: Comté Extra sélection: ce comté a été spécialement sélectionné pour répondre à la demande spécifique du client, son affinage dure de 6 à 8 mois. Rijvac vert: Comté Extra, d'un minimum de 4 mois d'affinage.
ΜΙΝΙ ΚΥΒΟΙ ΠΗΞΗΣ

ΜΙΝΙ ΚΥΒΟΙ ΠΗΞΗΣ

Η Servi Doryl σχεδιάζει και κατασκευάζει την πιο ευρεία γκάμα δεξαμενών στην αγορά. Μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε τύπο προϊόντος, καλούπι τυριού, καλούπι κατσαρόλας ή ρομποτικές γραμμές κοπής. Οι δεξαμενές πήξης είναι επίσης κατάλληλες για όλους τους μηχανισμούς σας. ΓΚΑΜΑ : - Μικρές δεξαμενές, στρογγυλές δεξαμενές, ωοειδείς ή σχήματα προσαρμοσμένα στο καλούπι : από 0,5 έως 5 λίτρα - ½ σφαίρα : 125 λίτρα - Ίσιο κάτω μέρος: από 11 έως 250 λίτρα - Ελλειπτική : από 80 έως 600 λίτρα - Κυλινδρική : από 80 έως 670 λίτρα - Άλλες διαστάσεις και σχήματα κατά παραγγελία ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:- Καζάνι (κατά παραγγελία) - Έγχυση - Θερμοδιαμόρφωση ΥΛΙΚΑ:- Πολυαιθυλένιο - Πολυπροπυλένιο - Ανοξείδωτο ατσάλι - Λευκό ή χρωματιστό ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ:- Μηχανισμένες δεξαμενές σε ταινία μεταφοράς - Νιπτήρες σε καρότσι ή ρόδες
Γκάμα καλουπιών για τυρί κατσίκας

Γκάμα καλουπιών για τυρί κατσίκας

Οι λύσεις καλουπιών είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους χρηστών. Τα καλούπια μπλοκ ή τα ατομικά καλούπια με τις ειδικές τους βάσεις επιτρέπουν γρήγορη και ασφαλή επεξεργασία των προϊόντων σας. Ø 65.5/50 MM - ΤΥΠΟΣ STE-MAURE-DE-TOURAINE Ø 54 MM - ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟΥ ΤΥΡΙΟΥ Ø 62/66 MM - ΤΥΠΟΣ CHABICHOU Ø 59/65 MM - ΤΥΠΟΣ CROTTIN
ΤΕΤΡΑΓΩΝΕΣ, ΟΡΘΟΓΩΝΙΕΣ, ΩΟΕΙΔΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΜΠΛΟΚ

ΤΕΤΡΑΓΩΝΕΣ, ΟΡΘΟΓΩΝΙΕΣ, ΩΟΕΙΔΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΜΠΛΟΚ

Η Servi Doryl προσφέρει δύο διαφορετικές σειρές φορμών, οι οποίες μπορούν να συναρμολογηθούν είτε ως μεμονωμένες φόρμες είτε σε μπλοκ: με ή χωρίς πάτο. Εάν χρειαστεί, οι φόρμες μπορούν να εξοπλιστούν με προσαρτήματα. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Φόρμες και αποστράγγιση όλων των τύπων μαλακού τυριού ΥΛΙΚΑ: Μέρες έγχυσης από κοπολυμερές πολυπροπυλένιο ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: - Διάφορες διαστάσεις: τετράγωνες, ορθογώνιες, οβάλ κ.λπ. - Νέες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος
Πλάκες αναγνώρισης

Πλάκες αναγνώρισης

Οι πλάκες είναι σχεδιασμένες να στερεώνονται στα ράφια ωρίμανσης, αλλά και σε άλλες υποστηρίξεις όπως η σειρά Sanair μας. Η πληροφορία είναι γραμμένη με μαρκαδόρο που σβήνει εύκολα. Εφαρμογή: Παρακολούθηση της ωρίμανσης τυριών Υλικά: - Εγχυμένα μέρη από πολυπροπυλένιο κοπολυμερούς με χρωστική τροφίμων - Ανακυκλώσιμα υλικά
Δίσκοι αποστράγγισης από ανοξείδωτο χάλυβα - αλουμίνιο

Δίσκοι αποστράγγισης από ανοξείδωτο χάλυβα - αλουμίνιο

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την Servi Doryl από το 1972, οι δίσκοι επιτρέπουν περιφερειακή αποστράγγιση μέσω εγκάρσιων αυλακώσεων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ένα στρώμα αποστράγγισης και είναι κατάλληλοι για μηχανοποιημένες γραμμές. Μέγιστες διαστάσεις : - Μήκος (ανοξείδωτο χάλυβα) : 995 mm - Μήκος (αλουμίνιο) : 1100 mm - Πλάτος : 600 mm - Πάχος (ανοξείδωτο χάλυβα) : 1.2 ή 1.5 mm - Πάχος (αλουμίνιο) : 3 mm Γκάμα:- Μονοπλευροί δίσκοι - Διπλοί δίσκοι Υλικά: Ανοξείδωτος χάλυβας ή αλουμίνιο Χρήση: Μορφοποίηση και αποστράγγιση τυριών σε καλούπια, καλούπια μπλοκ όλων των σχημάτων
ΜΟΡΦΕΣ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΠΑΤΟ

ΜΟΡΦΕΣ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΠΑΤΟ

Το σύστημα διπλού δαπέδου και η διάτρηση εξασφαλίζουν τόσο ασφαλή μορφοποίηση όσο και ασφαλή αποστράγγιση με τη δυνατότητα στοίβαξης μορφών η μία πάνω στην άλλη. Οι μορφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μεμονωμένα είτε σε μπλοκ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Μορφές και αποστράγγιση μαλακού τυριού ΥΛΙΚΑ: - Μέρες από έγχυση από τρόφιμα ασφαλές πολυπροπυλένιο ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Διαθέσιμες διάφορες μορφές
Φοντί τυριού Mont d'Or

Φοντί τυριού Mont d'Or

Βυθίστε ένα τυρί Mont d'Or που είναι ακόμα μέσα στη συσκευασία του σε κρύο νερό για δεκαπέντε λεπτά. · Κάντε μια τρύπα αρκετών εκατοστών σε διάμετρο στο κέντρο του τυριού μέχρι την κρούστα του. · Μια άλλη μέθοδος: περιβάλλετε το κουτί Mont d'Or με ένα φύλλο αλουμινόχαρτου αφού έχετε κάνει μια τρύπα στο κέντρο του. · Σε και τις δύο περιπτώσεις, ρίξτε ξηρό λευκό κρασί Jura στην τρύπα.
Stick Chèvre Soignon 20g/1kg - Τυριά

Stick Chèvre Soignon 20g/1kg - Τυριά

Stick Chèvre Soignon 20g/1kg - Τυριά
Κρέμα Μανιταριών με Fourme D'Ambert - Τυροκομικά Αλείμματα για Ορεκτικά

Κρέμα Μανιταριών με Fourme D'Ambert - Τυροκομικά Αλείμματα για Ορεκτικά

Μανιτάρια*(πλευρώτους) (45%), πατάτα*, Fourme d’Ambert AOP* (13%) (παστεριωμένο γάλα αγελάδας*, αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί), νερό μαγειρέματος, ηλιέλαιο*, αλεύρι ρυζιού*, σκόρδο*, μαύρο πιπέρι*. * Συστατικό προερχόμενο από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο Οι παραγωγοί πίσω από τη συνταγή Μανιτάρια: Η Φάρμα Fons des Ores Πατάτες: Οι Κήποι του Ys και Auvabio Fourme d'Ambert: Γαλακτοκομική Εταιρεία Laqueille Ηλιέλαιο: GAEC Dou Chonlai Συμβουλές χρήσης Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψημένου χωριάτικου ψωμιού. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλες γεύσεις στις φέτες σας, όπως καρύδια ή τρούφα. Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση. Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών. Ενέργεια: 479 kJ (115 kcal) Λιπαρά: 8,0g Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 3,1g Υδατάνθρακες: 5,4g Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,6g Πρωτεΐνες: 4,6g Αλάτι: 1,1g
Φοντί Τυριού Mont d'Or

Φοντί Τυριού Mont d'Or

Βυθίστε το Mont d'Or στη κρύα νερό για ένα τέταρτο της ώρας, μέσα στη συσκευασία του. · Δημιουργήστε μια τρύπα μερικών εκατοστών διαμέτρου στο κέντρο του τυριού μέχρι την κρούστα. · Άλλη μέθοδος: περιτυλίξτε τη συσκευασία του Mont d'Or με αλουμινόχαρτο αφού έχετε σκάψει το κέντρο. · Σε κάθε περίπτωση, ρίξτε λευκό ξηρό κρασί από το Jura.
Πλάκες Ταυτοποίησης

Πλάκες Ταυτοποίησης

Οι πίνακες είναι σχεδιασμένοι για να τοποθετούνται στις σχάρες ωρίμανσης, αλλά και σε άλλες βάσεις όπως η σειρά μας Sanair. Οι πληροφορίες γράφονται με έναν σβηστό μαρκαδόρο. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Έλεγχος της ωρίμανσης των τυριών ΥΛΙΚΑ: - Εγχυτές από πολυπροπυλένιο κοπολυμερούς με χρωστική τροφίμων - Ανακυκλώσιμα υλικά
Μους Καρότου με Bleu d'Auvergne - Τυροκομικά Αλείμματα για Ορεκτικά

Μους Καρότου με Bleu d'Auvergne - Τυροκομικά Αλείμματα για Ορεκτικά

Καρότα*(72%), Μπλε ντ'Οβερν* AOP (παστεριωμένο γάλα αγελάδας) (14%), αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί), ηλιέλαιο*, κρεμμύδια*, αλάτι, αλεύρι ρυζιού*, ξίδι μηλίτη*, μαύρο πιπέρι* *Συστατικά από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο Συμβουλές χρήσης Ιδανικό για άλειμμα σε φρέσκο ψωμί, για συνοδεία λαχανικών ή γκρεσίνι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως σπόρους, βλαστάρια ή μπαχαρικά. Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση. Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών. Ενέργεια: 677 kJ (163 kcal) Λίπη: 13,3g Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 3,8g Υδατάνθρακες: 6,6g Εκ των οποίων σάκχαρα: 4,5g Πρωτεΐνες: 3,2g Αλάτι: 1g
Μους Κολοκύθας - Fourme De Rochefort - ΤΥΡΟΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Μους Κολοκύθας - Fourme De Rochefort - ΤΥΡΟΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Συστατικά: Κολοκύθα Butternut* (61%), Τυρί Fourme de Rochefort* (14%) (γάλα αγελάδας*, αλάτι, πυτιά), νερό μαγειρέματος, λάδι ηλιόσπορου*, κρεμμύδι*, ξίδι μήλου*, αλάτι, αλεύρι ρυζιού*, μοσχοκάρυδο*. * Συστατικό προερχόμενο από Βιολογική Γεωργία - αλλεργιογόνο Συμβουλές χρήσης Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψημένου ψωμιού, μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως σπόρους, βλαστάρια ή μπαχαρικά. Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση. Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών. Ενέργεια: 636 kJ (154 kcal) Λίπη: 13,2g Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 4,4g Υδατάνθρακες: 4,5g Εκ των οποίων σάκχαρα: 1,5g Πρωτεΐνες: 4,3g Αλάτι: 0,9g